Contact

Veelgestelde vragen


Zitten er in Slurpfruit ook kunstmatige kleur- en smaakstoffen?

Slurpfruit bestaat uit 100% fruit. Er zijn dus ook géén kleur, geur of smaakstoffen toegevoegd.

Is er suiker aan Slurpfruit toegevoegd?

Slurpfruit bestaat uit 100% fruit. Er is dus géén suiker toegevoegd. Slurpfruit bevat alleen van nature aanwezige fruitsuikers.

Hoe moet ik mijn Slurpfruit bewaren?

Slurpfruit hoeft niet in de koelkast bewaard te worden, maar het kan natuurlijk wel (lekker voor in de zomer!). Je kan Slurpfruit altijd en overal mee naar toe nemen, of het nu wel of niet uit de koelkast komt. Als je Slurpfruit geopend hebt en je wilt nog wat bewaren voor later, dan adviseren we je Slurpfruit in de koelkast te bewaren en binnen 24 op te slurpen.

Waar kan ik Slurpfruit kopen?

Slurpfruit is te koop in de supermarkt bij jou in de buurt. Je vind Slurpfruit in het fruitschap bij de appelmoes én bij de kassa (Albert Heijn). Wil je weten of jouw favoriete Slurpfruit ook bij jou in de buurt verkrijgbaar is? Neem dan contact met ons op, we informeren je graag.

Hoe wordt Slurpfruit gemaakt?

Slurpfruit wordt gemaakt door de natuur! Allemaal heerlijke soorten fruit, die over de hele wereld groeien. En daarna wordt het aller-lekkerste fruit verzameld in onze Slurpfruit-fabriek in Nederland. Daar pureren wij de appels, bananen, aardbeien, en al het andere reuze gezonde fruit zodat het in een zakje past. Zo kan je het gemakkelijk meenemen en lekker opslurpen!

Wat vind jij van Slurpen en Slurpfruit?

Heb je vragen of suggesties ? Stuur ons een mailtje, we horen graag van je!

In het geval van een klacht ontvangen we graag de volgende gegevens, die je terug kunt vinden op de verpakking: THT, productcode en inhoud.
* = verplicht


Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.